tisdag 10 april 2012

Scientologernas skapelseberättelse - Ha vilka idioter!

Stötte på scientologernas skapelseberättelse när jag surfade runt på nätet, och att de var utflippade visste jag ju men det här är ju rena skämtet. Läs själva deras berättelse om hur dagens människa skapades:

Xenu
"För 75 miljoner år sedan fanns det en intergalaktisk härskare vid namn Xenu, som bestämde sig för att råda bot på överbefolkningen på de 76 planeter han härskade över. Detta gjorde han genom att kalla in folk till en skattekontroll. I stället blev dessa miljardtals människor injicerade med en blandning av alkohol och glykol, vilket gjorde att de blev förlamade, och därefter lastades de ombord på stora rymdskepp och fraktades till Jorden (som då hette Teegeeack), där de placerades i vulkaner och sprängdes med vätebomber. När de dog åkte deras själar - "thetaner" - upp i atmosfären där de fångades in i elektroniska fällor, varpå de fraktades till stora biografer där de fick se långa filmer där de implanterades med falsk information om sitt förflutna. Efter denna hjärntvätt flockade thetanerna ihop sig i kluster som fäste sig vid de få människor som fortfarande levde och hade kroppar. Enligt dessa läror har vi fortfarande dessa kluster av kroppsthetaner i våra kroppar, och det är de som får oss att handla irrationellt. Denna händelse kallas The Wall of Fire, Incident II och R6-implantatet.
Xenu blev till slut övermannad av en grupp lojala officerare som satte honom i ett berg där ett kraftfält håller honom fängslad." (Wikipedia)

Verkar väl vettigt?

För övrigt var denna berättelse tidigare hemlig, tanken var att man skulle få ta del av den först när man nått de högsta nivåerna i Scientologernas hierarki. Snacka man hade blivit besviken om man hade betalat en massa pengar för att nå högsta nivån, för det kostar pengar, i hopp om att få reda på livets mening och så får man denna sciencefictionsmörja.

Här kan man läsa mer: http://www.xenu.net/archive/secret.html

2 kommentarer: